Diskokugle

diskokugle købsguide og testPå udkig efter en diskokugle? Så er du landet det rigtige sted. Vi har testet mere end 50 forskellige spejlkugler og vil her vise dig vores 3 testvindere.

Se udvalget af diskokugler

Uanset om din diskokugle skal bruges i hjemmet eller på store natklubber, så er holdbarhed og brugervenlighed vigtige elementer. Vores testvindere omfatter både spejlkugler til den almindelige bolig, men også nogle til natklubber. Se vinderne herunder.

Bedst i test: De 3 testvindere

Vi har testet mere end 50 forskellige spejlkugler. Nu er vi klar til at vise dig resultatet.

Bedste diskokugle til boligen og havefester

Spejlkugle sæt til almindeligt hjem
Spejlkugle sæt til almindeligt hjem
Hvis du bare skal have din spejlkugle hængende for sjov derhjemme, så er dette sæt det perfekte valg. Kuglen har en diameter på 30 centimeter. Derudover medfølger der en motor og hvid LED spot, så du rigtigt kan frembringe den rette stemning. Produktet er fra eurolite hvilket er en meget anerkendt producent.
499 DKK

Bedste diskokugle til natklubber og store fester

Professionel diskokugle
Professionel diskokugle
Denne diskokugle har en diameter på hele 150 centimeter! Den kan virkelig sætte gang i festen. Desuden er kernen bygget i glasfiber og ikke flamingo, som de billige modeller er. Det sikrer også en høj holdbarhed. Kuglen er meget stabil takket være dens integreret akse, og den har helt ægte spejlglas facetter på 10x10 mm. Den vejer godt nok også omkring 112 kg, så i skal være flere om at bære den på plads.
16.999 DKK

Bedste diskokugle med lys

Diskokugle med forskellige farver
Diskokugle med forskellige farver
Denne spejlkugle fra Cameo giver de vildeste lysstråler i mange forskellige farver. Kuglen har motor og kan både dreje med og mod uret. Derudover er der selvfølgelig fjernbetjening med, hvor du kan vælge imellem et hav af RGBWA farver. Denne diskokugle kan virkelig sætte gang i festen. Kuglen er af virkelig høj kvalitet og sælges til en super pris.
1559 DKK

Bedste diskokugler til børneværelset

Mini diskokugler til børn
Mini diskokugler til børn
Hvis du bare skal have fat i nogle små diskokugler til børneværelset, så kan du billigt købe disse 3: her er både en spejlkugle, rotorblink og LED diskokugle med farver. Kvaliteten er i top, og prisen er meget lav.
229 DKK

Forskellige typer diskokugler

Overordnet set skelner man mellem 4 typer af spejlkugler:

  1. Lampe spejlkuglen og disco lampen, som sender farvet lys igennem et rum
  2. En pære som sættes fast i loftet og fungerer på samme måde som lampe diskokuglen
  3. Gulv diskokuglen som man enten kan fæstne eller placere, hvor man vil
  4. Den traditionelle diskokugle som hænger ned fra loftet og spreder lys ud

Valg af diskokugle

Hvis du ønsker den mest klassiske og prestigiøse effekt, skal du have fat i den helt klassiske diskokugle, som hænger ned fra loftet. Men for at den kan skinne, skal du have opsat en lyskilde, som kan lyse hen på kuglen, som herefter reflekterer lyset ud i rummet. Sådan en lyskilde følger med i vores første testvinder, som du finder længere oppe på siden.

Hvis du gerne vil have en mere vild lys effekt, skal du have fat i en diskokugle, som sender farvet lys igennem rummet. Denne diskokugle kan betjenes med en fjernbetjening, og du har derved mulighed for at bestemme, om kuglen blot skal sende en farve ud, eller flere forskellige farver.

Hvis du vil have en mere afslappet diskokugle, kan gulv diskokuglen være et godt valg. Den fungerer ofte godt som hygge lys på et værelse, men kan også placeres rundt omkring på natklubber for at skabe en hyggelig atmosfære.

Antallet af funktioner bør du også overveje. Hvis du vælger at købe en diskokugle med farver, så undersøg hvor mange forskellige farver den tilbyder. Nogle spejlkugler kan lave mønstre, men disse vil ofte også koste mere. Om ikke andet er det værd at overveje.

Du bør også overveje strømforsyningen. Nogle kugler kører på batterier. Disse er nemme at arbejde med, fordi du ikke skal tænke på stikkontakter og lange kabler. Men andre spejlkugler kræver strømkabler, AC adapters eller USB kabler.

Logo