Keyboardstativ

keyboardstativ test og købsguideHvis du leder efter et godt keyboardstativ, så har du fundet det rette sted. Vi har testet mere end 80 forskellige stativer og viser nu vores top 3 liste.

Se udvalget af keyboardstativer

Et stativ er nødvendigt for at få en god spiloplevelse med sit keyboard. Og heldigvis behøves det ikke at koste det hvide ud af øjnene.

Der findes flere forskellige typer af stativer. Vælg derfor et stativ der passer til dine krav og behov. Se vores testvindere herunder:

Testvindere: De 3 bedste keyboardstativer

Den ultimative testvinder

Stativ fra Tuff
Stativ fra Tuff
Den ultimative testvinder skulle være et produkt af høj kvalitet og til en fornuftig pris. Man er ikke i tvivl om, at dette stativ er blandt markedets bedste. Det er lavet i en ekstra kraftig konstruktion, kan holde op til 50 kilo og har 35 cm brede arme. Det er nemt at indstille i højden og er meget solidt at spille på. Det er desuden produceret af den anerkendte virksomhed Tuff.
329 DKK

Det bedste billige keyboardstativ

Billigt stativ fra Supreme
Billigt stativ fra Supreme
Her har vi fat i et super billigt og samtidig godt stativ fra Supreme. Der er stadig tale om en solid stål konstruktion, og stativet er låsbart i højden.
199 DKK

Det bedste dobbelte stativ

Dobbelt stativ fra Record
Dobbelt stativ fra Record
Vil du gerne have plads til 2 keyboards? Så skal du have fat i dette stativ. Her er nemlig plads til to keyboards, hvor det øverste kan vinkles. Det er lavet i en stabil konstruktion og er sammenklappeligt. Fordelen ved dette er, at du kan bruge tunge keyboards og elklaverer, der vejer helt op til 80 kilo for neden og 25 kilo for oven.
599 DKK

Forskellige typer keyboardstativer

Man skelner mellem 2 forskellige typer af stativer:

  • Traditionelt stativ: det traditionelle stativ er meget simpel i sin udformning. Det har kun 2 arme som støtter keyboardet, og også 2 ben. Denne type er ofte nemmest at have stående derhjemme, da det let kan klappes sammen og stilles væk.
  • Stativ med platform: man kan også få mere solide stativer med platform. Det minder lidt mere om en dj pult, og ofte kan du have 2 keyboards stående på sådanne stativer. Denne type stativ er bedst til mere seriøse musikere og er ideel til scenebrug eller studiebrug.

Valg af keyboardstativ

Funktioner og komfort er en vigtig faktor ved valg af stativ. Find først og fremmest ud af hvilken type stativ du vil have. Overvej også om du har brug for et fleksibelt stativ, der skal kunne foldes sammen. Eller om du kan nøjes med et mere stationært stativ, der gerne må optage plads.

Nogle vælger at købe et brugt stativ. Personligt synes jeg ikke det giver mening medmindre stativet følger med det keyboard du køber. Som du kan se i vores test, er stativer ikke ret dyre, og du kan nøjes med at bruge få hundrede kroner på det. Så hellere køb et splinter nyt stativ, i stedet for et gammelt uden garanti.

Logo