Musikefterskoler

Skal du have et år på efterskole, hvor musik er i højsædet? 

Drømmer du om år hvor du kan få lov til at udfolde dig musikalsk døgnet rundt? 

Så vil et år på en musikefterskole være det helt perfekte for dig. Her vil du møde ligesindede mennesker, hvor i ville kunne jamme og bonde over alle former for musik. Du vil kunne have muligheden for at finde nogle, som vil have samme genre af musik inde under huden som, dig og evt. have drømmen om at skabe et band. 

Om du spiller på saxofon eller på trommer er fuldstændig ligegyldigt. Det der er vigtigt, er at du har ønsket om at dygtiggøre dig. Derfor er det ikke vigtigt at du kan svinge en spade som guitaristen fra Metallica, men mere om du ønsker at forbedre dig på dit instrument eller på din sang. Du behøver faktisk ikke at spille noget som helt instrument. Det der er vigtigt, er at du vil kunne spille musik og lærer fra nogle der er dygtige i deres fag. 

Kombinere musikken og ønsket om at få det fedeste år i dit liv! 

Start hver morgen ud med at synge fællessang og kom i godt humør!
Få de fedeste venner ved at komme på efterskole. Det fede ved musikefterskoler er tit, at man finder ligesindede mennesker, som også har musik som interesse. Derfor får man venner, som allerede har samme interesse som dig. Ikke nok med at man får nye venner og får spillet en masse fed musik, så vil der også være mulighed for at kunne dyrke andre former for interesser. Man vil nemlig have muligheden for at kunne dyrke sportsgrene og være kreativ på andre måder. Derfor vil et år på en musikefterskole ikke kun bestå af instrumenter og lejerbålssange. Det vil bestå af en samlede oplevelse, hvor du får et specielt bånd både med elever og lærer. 

Skal man kunne spille på et instrument for at gå på musikefterskole?

Det er ikke nødvendigt for dig at kunne spille på guitar eller anden form for instrument, før du starter på en efterskole, som har musik som linje. Du kan sagtens komme som nybegynder og lærer hvordan man gør. Det kan også være man allerede spiller klaver, men ender med at lærer at spille trompet. Derfor er det ikke så vigtigt at du er en haj på et instrument. Det vigtigste er at du er tålmodig og villig til at give den gas på instrumentet før du bliver god, så lover vi at ud nok skal lærer det.

Du behøver heller ikke at ville spille på et instrument, for der er også mange som gerne vil synge. Derfor kan du dygtiggøre dig i din sang, og derved blive endnu bedre og lærer hvordan man synger i forskellige toner og arter.
Vi kan i hvert fald garantere dig at du får et af de fedeste år, når du vælger en musikefterskole.
Hvis du har interesse i at finde en kommende en plads, så besøg www.efterskole-info.dk og find alle musikefterskolerne her. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo