Santana guitar

santana b8Hvis du er på udkig efter en spansk guitar, så er du landet det helt rigtige sted. En Santana guitar er kendt for at være blandt de bedste spanske guitarer.

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren guitarist, så bør du have en spansk guitar. Det anbefales, at man starter ud med at spille på en spansk guitar. Og hvorfor så det? Simpelthen fordi en spansk guitar kræver god teknik. Og når du først spiller guitar med god teknik, er det meget nemmere at spille. Du lærer hurtigere nye musikstykker, og du spiller mere fejlfrit.

Santana er en af de mest kendte producenter af spanske guitarer. De laver nogle fantastiske instrumenter, og samtidig er priserne lave.

Top 3 Santana Guitarer

Vi har testet en lang række guitarer fra Santana. Overordnet set får man rigtig meget guitar for pengene. Levetiden er ekstremt høj (min første guitar var en Santana guitar, og jeg spiller stadig på den), og materialerne er af høj kvalitet.

Her er de 3 bedste guitarer:

Santana B8 guitar
Santana B8 guitar
Denne guitar er perfekt til dig, der ønsker en spansk guitar i en almindelig voksenstørrelse (4/4). Dækket er af massivt canadisk rødt ceder, siderne er af Mahogni, og halsen er af afrikansk mahogni. Gribebrættet er af palisander. Guitaren er desuden håndlavet i Spanien. Det er ikke tit, man får så meget guitar til så få penge.
999 DKK
Santana LA-100CWISYS guitar med pickup
Santana LA-100CWISYS guitar med pickup
Hvis du gerne vil have muligheden for at tilslutte din guitar en forstærker, så bør du købe denne. Dette er Santanas kendte LA model med en pickup. Du får altså en rigtig god og solid spansk guitar, som også lige kan spille højt. Der er en indbygget tuner og mulighed for at justere volume, bass, middle og treble. Guitaren fås i naturfarve og i sort. Så længe lager haves følger der en gratis taske og stativ med. Jeg kan varmt anbefale denne guitar. Lyden og klangen er fantastisk samtidig med, at kvaliteten er i top.
1.895 DKK
Santana børneguitar
Santana børneguitar
Denne Santana B7 guitar er en 3/4-størrelses guitar, hvilket gør den ideel at bruge for børn i alderen 5-10 år. Når først barnet er 10 år, bør det begynde at spille på en guitar i voksenstørrelse. Guitaren bruges i mange musikskoler og er fremstillet i gran, palisander og mahogni. Den fås i 3 farver: sort, natur og satin. Kort fortalt vil jeg anbefale denne guitar til alle børn i alderen 5-10 år.
999 DKK

Klik her for at se udvalget af Santana guitarer

Hvorfor købe en Santana guitar?

Santana logo

Mærket Santana har eksisteret i meget lang tid. Og særligt i Danmark er det et meget kendt mærke. Hvis du tager alle elever på musikskolen, der spiller på spansk guitar. Så vil omkring halvdelen have en guitar fra Santana. Men hvorfor?

Først og fremmest ydes der 3 års garanti på alle deres guitarer. Dernæst er kvaliteten helt udover det sædvanlige. Du får virkelig meget for pengene, og guitarerne er perfekte til nybegyndere. Men guitarerne er også gode nok til eksperter. Priserne er sat så alle kan være med.

Sidst men ikke mindst er alle guitarer håndbygget i Spanien (guitarens land). Der er ikke så meget at sætte en finger på. Jeg har kun haft gode erfaringer med Santana.

Logo