Karaoke mikrofon

karaoke mikrofonVil du skråle til klassikere, rock, pop og dansk top? Så skal du have fat i en karaoke mikrofon og et karaoke anlæg. En karaoke mikrofon købes ofte sammen med et karaoke anlæg, men den kan også købes separat. Det er helt almindelige mikrofoner.

Se udvalget af karaoke anlæg Se udvalget af mikrofoner

Så hvordan finder du den bedste mikrofon til karaoke? For den gængse dansker er det umuligt at skille skidt fra kanel. Derfor vil jeg gøre valget let for dig. Jeg har testet et hav af mikrofoner og viser dig nu de 3 bedste samt de allerbedste karaoke anlæg (hvis du alligevel mangler et anlæg, kan du lige så godt købe mikrofon og anlæg på én gang. Det er billigere).

Testvindere: De 3 bedste karaoke mikrofoner

Den ultimative testvinder

Karaoke mikrofon testvinder: Shure SM58 mikrofon
Karaoke mikrofon testvinder: Shure SM58 mikrofon
Denne mikrofon er til dig, der vil have det allerbedste. Mikrofonen har en helt fantastisk lyd og er anerkendt verden over. Prisen er ekstremt lav, i forhold til den kvalitet du får. Hvis prisen er for høj, så scroll ned og se vores vinder i kategorien: bedst til prisen.
729 DKK
Karaoke anlæg testvinder: Ibiza anlæg
Karaoke anlæg testvinder: Ibiza anlæg
Her får du et anlæg med 2 mikrofoner. Du kan også vælge at tilslutte en mikrofon og guitar via jackstik. Anlægget har både USB indgang og bluetooth. Du kan optage dine sange og styre anlægget med fjernbetjening. Dette anlæg er perfekt til mindre barer, værelset, hjemmet eller gildesalen.
1499 DKK

Bedst til prisen

Bedst til prisen: Record mikrofon vinder
Bedst til prisen: Record mikrofon vinder
Her får du en meget billig mikrofon, der leverer en fantastisk lyd. Mikrofonen er dynamisk, og sættet indeholder et mikrofon kabel. Perfekt hvis du står og mangler en mikrofon til dit anlæg.
159 DKK
Bedst til prisen: Karaoke anlæg vinder
Bedst til prisen: Karaoke anlæg vinder
Du får ikke et bedre anlæg til prisen end dette. Der medfølger både 2x50W højttalere og derudover 2 mikrofoner. Forstærkeren tilbyder både USB og SD indgang samt bluetooth. Derudover er der 2 mikrofon indgange og 1 LINE indgang. Du kan desuden også indstille med EQ. Alle kabler medfølger. Det bliver ikke bedre eller billigere.
899 DKK

Guide til valg af karaoke mikrofon

Når du køber et karaoke anlæg, følger der ofte nogle billige mikrofoner med. Disse er ofte (men ikke altid!) af meget ringe kvalitet. Hvis du vælger et af vores testvinder-anlæg, så kan du være sikker på, at mikrofonerne er gode. Men hvis du allerede har et anlæg og føler at mikrofonernes lyd er dårlig (måske giver de feedback eller distortion), så kan det sagtens skyldes ringe kvalitet. Og så er det bare med at få skiftet dem ud.

Det kan også være, der kun fulgte en mikrofon med i dit anlæg, og du gerne vil have en til, så du kan synge duet. Hvis du endnu ikke har købt et anlæg endnu, så sørg for at køb et anlæg af høj kvalitet og med det antal mikrofoner du har behov for. I alle vores testvinder anlæg medfølger der 2 mikrofoner.

Hvis du skal bruge mikrofonen til andet end karaoke (f.eks. sang eller optagelse af vokal), så tænk på at det er en investering. Hellere brug et par hundrede kroner mere for at få et produkt der holder resten af livet. En god mikrofon gør en verden til forskel. Selv de bedste trådløse mikrofoner er langt mere pålidelige og bedre end de billige mikrofoner med kabel.

Du bør overveje hvad dine behov er. Hvis du fx ikke vil synge duetter, så brug hellere pengene på at købe en virkelig god mikrofon i stedet for 2 gennemsnitlige mikrofoner. Hvis du derimod gerne vil være mange personer om at synge på samme tid, må du vurderer om du fx skal have fat i 4 mikrofoner. Men sørg i så fald for at dit anlæg har 4 indgange.

Hvis du nogensinde skal sælge din mikrofon brugt, så er det også langt nemmere at komme af med de kendte modeller og mærker. Fx Shure eller Røde mikrofoner.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo