Mikrofon til PS4

Mikrofon til PS4Vil du streame, snakke med dine venner eller lave youtube videoer på din PS4? Så skal du have fat i en mikrofon til PS4. Faktisk kan du bruge alle USB mikrofoner til din PS4.

Se udvalget af mikrofoner til PS4

Det er ikke nemt at finde den bedste PS4 mikrofon. For hvad er det lige, man skal kigge efter? Heldigvis kan jeg hjælpe dig. Jeg er selv gamer og har arbejdet som lyd-ekspert i mange år. Jeg har testet over 50 forskellige mikrofoner til PS4 og vil vise dig de 3 bedste. Lad os komme igang!

Testvindere: De 3 bedste mikrofoner til PS4

Den ultimative testvinder

Audio-Technica AT2020 USB Mikrofon
Audio-Technica AT2020 USB Mikrofon
Hvis du er ude efter en mikrofon med fantastisk lyd, så køb denne. Det er en kondensator mikrofon, som er perfekt til den seriøse gamer. Den passer perfekt til en PS4, og der medfølger en holder, så mikrofonen kan stå på bordet eller gulvet.
1028 DKK

Bedst til prisen

Blue Snowball Ice
Blue Snowball Ice
En super fed mikrofon fra Blue. Dette er en af de mest kendte mikrofoner overhovedet. Rigtig mange gamere bruger denne. Det er ikke markedets bedste mikrofon, men det er den bedste til prisen. Så hvis din pengepung ikke skal sprænges, så køb denne mikrofon.
449 DKK

Den mest stabile PS4 mikrofon

Blue Yeti mikrofon
Blue Yeti mikrofon
Blue Yeti mikrofonen er også en klassiker blandt danske gamere. Udover at have en super lyd, så står den virkelig stabilt på alle overflader. Køb denne hvis du ønsker en super stabil mikrofon. Denne er næsten lige så god som vores ultimative testvinder.
1299 DKK

Hvad er en PS4 mikrofon?

En PS4 mikrofon er i princippet blot en USB mikrofon. Altså en mikrofon der virker til din PS4. Alle USB mikrofoner er kompatibel med PS4. Der findes special-designet mikrofoner, som kun virker til din PS4. Men jeg anbefaler at købe en USB mikrofon, da du dermed også har mulighed for at bruge mikrofonen til din computer, iPad og andre enheder.

Der findes både traditionelle mikrofoner men også clip-on mikrofoner. Clip-on mikrofoner er meget små og kan sættes fast på tøjet. Vær opmærksom på at lydkvaliteten er virkelig ringe. Du kommer til at lyde meget “kradsende”, og din stemme kommer ikke til at være ret klar. Jeg anbefaler dig helt klart at købe en almindelig mikrofon. Selvom disse koster mere, er det pengene værd.

Sådan tilslutter du din USB mikrofon til din PS4

Følg min instruktion eller se videoen nedenfor:

  1. Gå til indstillinger og vælg “enheder”. Vælg derefter “lyd enheder”
  2. Put dit USB kabel ind i din PS4
  3. Din mikrofon vil automatisk vise sig frem som en input enhed. Sørg for at der er flueben ud fra din mikrofon.
  4. Din output enhed skal være din ønskede lydkilde. Det er altså den lydkilde hvor lyden fra spillene kommer ud af. For de fleste er dette dit TV.
  5. Du kan justere volumen på din mikrofon. Skru op og ned afhængig af hvad du ønsker.
  6. Du er nu klar til at game med din nye mikrofon!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo