Børn elsker at spille musik. Også selvom de måske ikke kan. Men bare det at kunne få toner ud af et instrument, giver dit barn en sejr. Så hvis dit barn skal have et stykke legetøj, eller mulighed for at udvikle musikalske egenskaber, så skal du have fat i et Vilac klaver.

Klaveret fås i mange forskellige farver. Du kan altid købe det i sort eller rød, men ofte bliver der lavet “limited editions”, som betyder, at du i en bestemt periode kan få fingrene i andre farver som: grå, blomstret og rosa.

Vilacs instrumenter og legetøj til børn har altid været populært blandt danskerne. Og det er der en god grund til. Vilacs produkter kendetegnes ved rigtig høj kvalitet – både i form at materialevalg og design. Det er tæt på umuligt for barnet at ødelægge legetøjet, og derfor er du sikret en høj sikkerhed og holdbarhed.

Hvem står bag Vilac klaver?

Vilac klaverVilac er en fransk virksomhed med base i Moirans en Montagne i Jura regionen i Frankrig. Siden 1911 har virksomheden produceret legetøj til børn og særligt deres musikinstrumenter har fået positiv feedback. Det er nemlig ikke ret ofte, man kan få fat i musikinstrumenter til børn af høj kvalitet. Køber du for eksempel børne musikinstrumenter i Fætter BR, er du sikker på, at det går i stykker i løbet af en uge.

Men Vilacs produkter har det med at holde hele livet igennem. Jeg fik faktisk selv en Vilac harmonika og et Vilac klaver som barn. De blev udsat for lidt af hvert, men de fungerer stadig perfekt idag.

Vilac klaver tilbud

Normalt koster klaveret 750-800 kroner. Men du kan af og til være heldig at finde klaveret på tilbud. Det gælder om at holde øje med de forskellige webshops. Nogle gange kommer det på tilbud for webshoppens nyhedsbrevslæsere, andre gange kan du finde en rabatkode.

Her på hjemmesiden henviser vi dig altid til de webshops og butikker, der har de laveste priser og bedste tilbud. Så behøver du ikke selv at bruge tid på at hente de bedste priser. Se øverst de nuværende tilbud.

Mini klaver

Når du køber et mini klaver, bør du være klar over, at lydkvaliteten ikke er i top. På grund af størrelsen kan det ikke lyde som et rigtigt klaver. Men den forringet lydkvalitet bør heller ikke betyde noget for dig. Førsteprioritet for barnet er at have det sjovt med musikken. Og her kommer kvalitet ind i billedet. Et mini klaver til børn skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor producerer man altid børneklaverer der kan holde til at blive kastet med, skubbet til, trådt på osv.