Vilac klaver

Børn elsker at spille musik. Også selvom de måske ikke kan. Men bare det at kunne få toner ud af et instrument, giver dit barn en sejr. Så hvis dit barn skal have et stykke legetøj, eller mulighed for at udvikle musikalske egenskaber, så skal du have fat i et Vilac klaver.

Vilac klaver i sort
Vilac klaver i sort
Hvis du er til klassiske farver, så skal du købe dit Vilac klaver i sort. Klaveret er produceret af kvalitetstræ og har en robust lak, der sikrer en lang levetid.
595 DKK
Vilac klaver i rød
Vilac klaver i rød
Den røde farve er også et meget populært valg. Klaveret er udstyret med 18 tangenter, og du kan spille små melodier som Mester Jacob og Lille Peter Edderkop. Derudover medfølger nogle små node-ark.
595 DKK

Klaveret fås i mange forskellige farver. Du kan altid købe det i sort eller rød, men ofte bliver der lavet “limited editions”, som betyder, at du i en bestemt periode kan få fingrene i andre farver som: grå, blomstret og rosa.

Vilacs instrumenter og legetøj til børn har altid været populært blandt danskerne. Og det er der en god grund til. Vilacs produkter kendetegnes ved rigtig høj kvalitet – både i form at materialevalg og design. Det er tæt på umuligt for barnet at ødelægge legetøjet, og derfor er du sikret en høj sikkerhed og holdbarhed.

Hvem står bag Vilac klaver?

Vilac klaverVilac er en fransk virksomhed med base i Moirans en Montagne i Jura regionen i Frankrig. Siden 1911 har virksomheden produceret legetøj til børn og særligt deres musikinstrumenter har fået positiv feedback. Det er nemlig ikke ret ofte, man kan få fat i musikinstrumenter til børn af høj kvalitet. Køber du for eksempel børne musikinstrumenter i Fætter BR, er du sikker på, at det går i stykker i løbet af en uge.

Men Vilacs produkter har det med at holde hele livet igennem. Jeg fik faktisk selv en Vilac harmonika og et Vilac klaver som barn. De blev udsat for lidt af hvert, men de fungerer stadig perfekt idag.

Vilac klaver tilbud

Normalt koster klaveret 600-700 kroner. Men du kan af og til være heldig at finde klaveret på tilbud. Det gælder om at holde øje med de forskellige webshops. Nogle gange kommer det på tilbud for webshoppens nyhedsbrevslæsere, andre gange kan du finde en rabatkode.

Her på hjemmesiden henviser vi dig altid til de webshops og butikker, der har de laveste priser og bedste tilbud. Så behøver du ikke selv at bruge tid på at hente de bedste priser. Klik herunder for at se det bedste tilbud lige nu:

Få de laveste priser her

Mini klaver

Når du køber et mini klaver, bør du være klar over, at lydkvaliteten ikke er i top. På grund af størrelsen kan det ikke lyde som et rigtigt klaver. Men den forringet lydkvalitet bør heller ikke betyde noget for dig. Førsteprioritet for barnet er at have det sjovt med musikken. Og her kommer kvalitet ind i billedet. Et mini klaver til børn skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor producerer man altid børneklaverer der kan holde til at blive kastet med, skubbet til, trådt på osv.

Logo