Party højttaler

Party højttalerTil enhver fest skal der være en party højttaler. Så er du sikker på at holde festen kørende så lang tid, som du vil. En party højtaler skal kunne spille ekstremt højt, lyde godt og gerne have diskolys.

Se udvalget af Party højttalere

Det kan være svært at finde den helt perfekte højttaler. Det er de færreste der ved, hvad man skal kigge efter. Derfor vil jeg gøre det nemt for dig. Jeg har testet over 40 forskellige fest højttalere og vil nu vise dig de 5 bedste.

Testvindere: De 5 bedste party højttalere

Den ultimative testvinder

Ibiza Soundsbox 18-MAX Bluetooth højttaler
Ibiza Soundsbox 18-MAX Bluetooth højttaler
Denne højttaler har det hele. Den er ekstremt robust og kan holde til nogle slag. Derudover finder du ikke en bedre lydkvalitet. Den har en super fed mixer med crossfader og EQ, så du kan lege DJ under festen. Derudover har den 2 bluetooth og USB lydkilder, så du kan have flere på samme tid. Den har selvfølgelig diskolys i form af dens LED belysning, og så er den nem at transportere takket være tophåndtaget. Der medfølger en fjernbetjening til styring.
3499 DKK

Bedst til prisen

Ibiza DJ Soundbox MK2
Ibiza DJ Soundbox MK2
Hvis du leder efter den bedste til prisen, så skal du købe denne højttaler fra Ibiza. Lydkvaliteten er i top, og samtidig er der en masse indgange (både AUX, USB og SD). Den er med bluetooth og har en karaoke funktion samt en trådløs mikrofon. Den er let at transportere, og så har den det fedeste diskolys.
1999 DKK

Den bedste party højttaler med diskokugle

Trådløs højttaler med diskolys
Trådløs højttaler med diskolys
Skal du have en højttaler med en indbygget diskokugle? Denne højtaler har indbygget diskolys og diskokugle, hvilket bare gør festen til en leg. Lydkvaliteten er virkelig god, og der medfølger en trådløs mikrofon til sang og karaoke.
1499 DKK

Den bedste højttaler med jackstik

Party Light & Sound Højtaler
Party Light & Sound Højtaler
Vil du tilslutte din guitar til højttaleren? Så skal du have fat i denne højtaler med indbygget jackstik. Skift mellem at spille musik fra Spotify og din egen musik fra guitaren. Eller endnu bedre - jam henover din spotify musik! Højtaleren har en virkelig fin lyd og både bluetooth, USB og FM radio.
1199 DKK

Den bedste mini højttaler

Mini party højttaler
Mini party højttaler
På udkig efter en lille party højttaler? Så skal du købe denne. Højtaleren er batteridrevet med en 8 tommer stor enhed. Der medfølger mikrofon, fjernbetjening, og produktet har Bluetooth, USB, FX tuner og AUX input.
398 DKK

Hvad er en party højttaler?

Party højttaleren er et nyt fænomen. Det er en type højttaler, som skiller sig ud ved både at have LED belysning og at kunne spille højt. Derudover har fest højtalere også ofte en mixer, så du kan mixe under festen. Den er ikke lige så holdbar og robust som festival højttaleren. Fx kan en Soundboks festival højtaler tåle alt lige fra sand, regn og vand. Party højttaleren kan ikke tåle dette, men er stadig en robust højttaler.

Sådan vælger du din party højttaler

Der er en række ting, du skal tænke over inden du køber din højttaler: funktionalitet, pris og mærker/brands.

Funktioner

Det første er strøm. Du kan få højttalere med mange forskellige strøm muligheder. Der findes batteridrevne højttalere, som afgiver lige fra 10 watt til tusindvis af watt. Hvis du skal have en højttaler, der kan sparke røv, skal du have fat i en højttaler med over 1000 watt. Sådanne højttalere vil give en klar og markant lyd, når beatet dropper. Hvis du kan klare dig med en mindre volumen, kan du nøjes med færre watt.

Tilslutnings muligheder er også vigtigt. Vil du kunne tilslutte din guitar, og vil du både have AUX, USB og bluetooth? Måske vil du gerne kunne synge karaoke med mikrofoner? Sørg for at kende til højttalerens indgange, så du ikke bliver negativt overrasket.

Tænk også over mobiliteten. Hvor ofte skal du holde fester og skal du holde festerne det samme sted? Eller har du brug for at flytte meget rundt på din højttaler? Det er klart, at trolley-hjul gør din højttaler mobil, så det bør du vælge, hvis du skal flytte meget rundt på den.

Hårdførhed er også et nøgleord. Mange party højttalere er idag vandtætte. Hvis du vil flytte festen udenfor, skal du have en vandtæt højttaler. Disse koster som regel lidt mere, men det er alle pengene værd.

Pris

Du kan få party højttalere lige fra 500 og op til 4000 kroner. Prisen afspejler selvfølgelig kvalitet og funktioner. De dyreste har både indbygget diskolys, mixere osv. Men hvis dit budget ikke er i den høje ende, så kan man altså også sagtens nøjes med de billige modeller. Jeg vil dog kraftigt anbefale dig at bruge mindst 1000 kroner, da du ellers vil gå på kompromis med kvaliteten. Hellere bruge lidt flere penge og vær’ sikker på at det virker.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo