Junior guitar

Yamaha 3-4 guitarEr du på udkig efter en junior guitar til dit barn? Du er landet det helt rigtige sted! Her på siden giver jeg et overblik over, hvilken guitar du bør købe til dit barn.

Klik her for at se udvalget af junior guitarer

En junior guitar er lavet til børn i alderen 2-12 år. Disse guitarer er tilpasset til barnets hænder og fingre. En guitar i fuld størrelse kaldes for en 4/4 størrelse. Men der findes junior størrelser som 1/4, 1/2 og 3/4.

Valget af begynder guitar afhænger af, hvor gammelt dit barn er. Vælg dit barns alder herunder eller gå direkte til udvalget af guitarer:

Guitar til børn under 3 år

Hvis dit barn er under 3 år gammel, anbefales det at lade barnet spille på en ukulele. En junior guitar med en 1/2 størrelse er simpelthen for stort. Selvom ukulelen umiddelbart er et helt andet instrument, vil det være det rigtige valg. Ukulelen minder meget om guitaren og mange af de samme koncepter, teknikker og måden at anvende instrumentet på bruger man, når man spiller på ukulele.

Jeg anbefaler denne ukulele til dit barn:

Santana sopran ukulele
Santana sopran ukulele
Dette er en af markedets allerbedste sopran ukuleler. Og samtidig en af de billigste. Klangen er fantastisk, og materialerne er af høj kvalitet. Sopran ukulelen er også den mest brugte ukulele. Toppen er af massiv mahogni, og halsen er af okoume.
479 DKK

Guitar til børn mellem 3-7 år

Når dit barn er mellem 3-4 år, bør du skifte ukulelen ud med en decideret guitar. Heldigvis kan man få en 1/2 guitar. Denne type junior guitar er altså halvt så stor som en almindelig guitar. Denne størrelse er helt perfekt som guitar til børn på 6 år eller 7 år. Det er klart at 3-5 årige vil have svært ved at spille på denne guitar, men det er altså nødvendigt for, at de kan tilvænne sig størrelsen.

Jeg anbefaler denne 1/2 guitar:

DiMavery 1/2 guitar
DiMavery 1/2 guitar
DiMavery laver generelt nogle fantastiske instrumenter, og deres guitarer er også blandt verdens bedste. Normalt er det svært at få små guitarer til at have en virkelig god lyd og klang. Men sådan er det ikke med denne guitar. Guitaren er lavet af nogle gode, robuste og solide materialer, og designet er klassisk spansk. Præcis som vi gerne vil have det. Guitaren er af agathis, ahorn og palisander.
469 DKK

Guitar til børn mellem 7-10 år

Når dit barn har rundet 7-års alderen, må vi have fat i en 3/4 størrelse. Denne guitar er altså 1/4 mindre end en normal guitar. Jeg kan huske, at min første junior guitar var en 3/4 guitar. Jeg begyndte at spille på den som 7-årig, og den gav mig et rigtig godt afsæt til senere at kunne skifte over til en 4/4 guitar.

En guitar i denne størrelse har en væsentlig bedre lyd og klang end en 1/2 guitar. Så det er også noget at bide mærke i.

Jeg anbefaler denne 3/4 guitar.

Yamaha CS40 3/4 guitar
Yamaha CS40 3/4 guitar
Vi har fat i en af markedets bedste guitarer i denne størrelse. Det er en børneudgave af klassikeren C40. Instrumenter er fremstillet i følgende træsorter: meranti, mahogni og palisander. Guitaren har hele 19 bånd, hvilket er rigeligt for unge guitarister. Kvaliteten er som altid i top, og prisen er meget lav. Denne guitar kan varmt anbefales.
1079 DKK

Guitar til børn over 10 år

Guitar til børn på 10 år eller derover skal være i en fuld størrelse. I den alder bør barnet vænne sig til at spille på en almindelig guitar. Hvis barnet indtil nu har spillet på en mindre størrelse, så tager det selvfølgelig noget tid at vænne sig til.

Fordelen ved at bruge den almindelige guitar er, at klangen og lyden er væsentlig bedre. Der er markant forskel, og det kan barnet også selv mærke.

Jeg anbefaler denne guitar:

Santana B8 guitar
Santana B8 guitar
Santana er en af de mest anerkendte producenter af spanske guitarer. Deres B8 model er deres mest populære, og deres guitarer bliver både brugt af nybegyndere og erfarne guitarister. Det specielle ved denne guitar er den høje kvalitet. Guitaren er blandt andet lavet nato-mahogni, hvilket er en træsort fra Asien. Den bliver normalt kun brugt ved meget dyre guitarer. Du får ikke mere guitar for pengene. Jeg kan varmt anbefale denne guitar.
999 DKK
Logo